amp-web-push-widget button.amp-subscribe { display: inline-flex; align-items: center; border-radius: 5px; border: 0; box-sizing: border-box; margin: 0; padding: 10px 15px; cursor: pointer; outline: none; font-size: 15px; font-weight: 500; background: #4A90E2; margin-top: 7px; color: white; box-shadow: 0 1px 1px 0 rgba(0, 0, 0, 0.5); -webkit-tap-highlight-color: rgba(0, 0, 0, 0); } .amp-logo amp-img{width:190px} .amp-menu input{display:none;}.amp-menu li.menu-item-has-children ul{display:none;}.amp-menu li{position:relative;display:block;}.amp-menu > li a{display:block;} /* Inline styles */ h1.acss2f015{text-align:center;}span.acss26aa4{color:#ffffff;}p.acss9ebb7{text-align:justify;}span.acss0ccc9{color:#870000;}span.acssfc48b{color:#ff6600;}span.acss82267{color:#ff00ff;}h4.acss9ebb7{text-align:justify;}span.acss231a9{color:#ff9900;}figure.acss77ff2{max-width:257px;}figure.acsse24e5{max-width:188px;}figure.acssbd2bb{max-width:225px;}figure.acss2bf4d{max-width:177px;}figure.acss5c53b{max-width:221px;} .icon-widgets:before {content: "\e1bd";}.icon-search:before {content: "\e8b6";}.icon-shopping-cart:after {content: "\e8cc";}
امروزه پر طرفدارترین نمای استفاده شده در کشور ما نمای سنگی می باشد. متاسفانه دلایل زیادی وجود دارد که در چند سال اخیر استحکام نمای سنگی به شدت کم شده و به وفور شاهد ریزش سنگ از نما می باشیم. از همین رو اقدام به پیچ رولپلاک سنگ نمای ساختمان در این برهه، برای جلوگیری از خطرات جانی و مالی امری کاملا ضروری است.
افتادن و ریزش سنگ از نما دلایل زیادی دارد که در اینجا به مهمترین آنها برای شما به توضیح خواهیم پرداخت.
به عنوان اولین دلیل برای ریزش سنگ نما می توان از نامرغوب بودن جنس ملات و سیمانی که مورد استفاده قرار می گیرد، نام برد. سیمان خوب مشخصات زیادی دارد که حتما می بایست به آن توجه نمود.
دلیل دیگر نشست ساختمان می باشد که این مورد هم از اصلی ترین دلایل ریزش سنگ نما آن هم برای نمایی که از طول عمر آن زیاد گذشته می باشد. در کلان شهرها مسلما نشست ساختمان بسیار بیشتر از دیگر مناطق مسکونی می باشد، چرا که حجم ساخت و ساز در یک مساحت مشخص بسیار زیاد می باشد.
دلیل دیگر ریزش سنگ نما می تواند سوراخ کاری های غیر اصولی در داخل ساختمان باشد که باعث فشار آوردن به سنگ نما و نهایتا ریزش آن شود. به عنوان مثال سوراخ کاری برای نصب پرده در داخل خانه یکی از مواردی است که می تواند به سنگ نما آسیب وارد کند.
دلیل بعدی نفوذ آب به پشت سنگ به علت بارندگی و یا نفوذ آب به علت غیر اصولی کار گذاشتن سنگ های نما و قرار ندادن سنگ درپوش یا قرنیز در جای مشخص می باشد. لازم به ذکر است که حتما باید در بالاترین نقطه نما سنگ های درپوش یا همان سنگ های آبریز مخصوص را کار گذاشت که می تواند در نگه داشتن سنگها در جای خود بسیار موثر باشد.
یکی از مهمترین دلایلی که باعث ریزش سنگ نما می شود گذر از هوای گرم به سرد و بالعکس می باشد. به همین دلیل است که ریزش سنگ در ابتدای هر فصل معمولا بیشتر می باشد. شما تصور کنید که در یک شب زمستانی هوا بسیار سرد می باشد و هنگام صبح با تابیدن خورشید هوا گرم می شود. این سرما و گرما مطمئنا باعث انقباض و انبساط و نهایتا ریزش سنگ می شود.
وزیدن باد مخصوصا اگر شدید باشد به شدت در ریزش سنگ نمای ساختمان موثر می باشد. وزش باد مخصوصا برای سنگ هایی که در کناره های نما کار شده و بقل آنها به اصطلاح باد خور دارد، بسیار خطرناک تر خواهد بود.
به طور قطع می توان گفت مهمترین دلیل ریزش سنک نما استفاده از سیمان خشک می باشد. امروزه برای اینکه سنگ کاری از لحاظ زمانی مقرون به صرفه باشد و به اصطلاح برای سنگ کار بصرفد کمی ملات پشت سنگ ریخته و مابقی آن را سیمان خشک می ریزند که کار تسریع پیدا کند. این کار آب ملات را به خود می کشد و در اصطلاح باعث پوک شدن ملات و نهایتا جذب نشدن درست سنگ به ملات می شود.
پس از ریزش سنگ نمای ساختمان اولین کاری که می بایست انجام دهیم محصور نمودن پایین نما و جلوگیری از تردد می باشد، چرا که به علت خالی شدن بخشی ازسنگ نما همچنان احتمال ریزش سنگ مخصوصا از قسمت بالای بخش ریزش کرده وجود دارد.
اقدام بعدی تماس با گروه ما برای ترمیم و تثبیت سنگ های نما با استفاده از پیچ رولپلاک سنگ نمای ساختمان می باشد. بعد از تماس شما می توانید با فرستادن عکس از نما و یا دادن آدرس، توضیحات و براورد هزینه را از کارشناسان ما دریافت نمایید.
در بدو تماس مشتری بابت استعلام قیمت پیچ رولپلاک نما با گروه راپل سنتر، مشتری محترم اولین سوالی که می پرسد این است که در این زمینه قیمت چگونه محاسبه می شود! اولین گفته کارشناسان ما به مشتری این است که برای قیمت دقیق یا می بایست از نما عکس ارسال نمایند یا اینکه آدرس بفرمایند که از نما بازدید به عمل آید.
اما 80 درصد مشتریان محترم به دنبال گرفتن یک قیمت حدودی در همان تماس اول هستند. ما به مشتریان محترم حق می دهیم، چرا که در ابتدای امر آنها میخواهند ببینند که این قیمت معقول هست یا خیر. دلیل دیگر این موضوع هم این می باشد که مدیر ساختمان می خواهد ببیند آیا همه ساکنین با این رنج قیمت موافق هستند یا خیر. دلیل آخر هم این می تواند باشد که مشتری قصد مقایسه قیمت ها را خواهد داشت.
کارشناسان ما پس از اصرار مشتری بعد از پرسیدن چند سوال کلیدی می توانند یک قیمت حدودی اعلام کنند. اما این موضوع به هیچ وجه امر درستی نمی باشد، چرا که با پرسیدن چند سوال نمی توان به تمامی ویژگی های یک نما پی برد. مشتری محترم وقتی از چند نفر قیمت می گیرد همه پشت تلفن سعی می کنند که قیمت کمی اعلام کنند اما وقتی پای ساختمان حاضر می شوند ورق به کلی بر می گردد!
با این توضیحات بدیهی است که قیمت پیچ رولپلاک نما حداقل می بایست پس از دیدن عکس از نما اعلام شود. در عین حال اگر عکس واضح و از کل نما نباشد بهتر است که از نمای ساختمان بازدید به عمل آید.
راه اول این گونه می باشد که برای هر متر مربع قیمت اعلام می شود. عیب این روش در آن است که که برای نماهای ساختمان با توجه به کار کردن سنگ در ابعاد مختلف تعداد پیچ های به کار برده شده متفاوت می باشد. همچنین سختی رولپلاک کردن سنگ با ابعاد برزگتر و ابعادهای کوچکتر کاملا متفاوت است. فلذا این گونه قیمت دادن راه مناسبی نخواهد بود.
راه دوم به این شکل می باشد که برای هر عدد پیچ قیمت اعلام می شود. عیب اول این روش در این است که زحمت سوراخ کاری برای سنگ های با عرض کمتر به مراتب بیشتر از سنگ های با عرض بیشتر خواهد بود. اما عیب دوم و اصلی این روش در باز بودن قیمت نهایی خواهد بود. چرا که ممکن است به طور مثال برای سنگی که دو عدد پیچ نیاز است پیچ های بیشتر استفاده شود که این امر موجب بالا رفتن قیمت آن هم بدون هیچ منطقی خواهد شد.
نحوه قیمت دادن ما بدین ترتیب خواهد بود که پس از بازدید از ساختمان بر اساس معیارهایی مانند متراژ بر ساختمان ، تعداد طبقات ، جنس سنگ ها ، عرض سنگ ها و این که نما دارای چه مساحتی ابزار یا همان سنگ های برجسته می باشد، قیمت نهایی را اعلام خواهیم کرد که در انتهای کار این مبلغ نه اضافه و نه کاسته خواهد شد.
در اینجا می خواهیم ببینیم که پس از رویت عکس نما و یا بازدید از محل پروژه چه عواملی در قیمت گذاری دخیل هستند.
1- تعداد طبقات نما 2- متراژ بر نمای ساختمان 3- جنس سنگ های کار شده 4- عرض سنگ های کار شده 5- حجم ابزارهای کار شده(سنگهای برجسته کار شده) و عرض آنها 6- فاکتورهای سختی و راحتی هر کار با توجه به شرایط خاص نما
شش مورد ذکر شده در بالا مهمترین عوامل تاثیرگذار در براورد هزینه برای پیچ و رولپلاک نمای ساختمان می باشد. بدیهی است پس از در نظر گرفتن این عوامل مشخص می شود که کار به چقدر مصالح و چند روز زمان نیاز دارد. بعد از در نظر گرفتن این موارد قیمت دقیق محاسبه و به کارفرمای عزیز اعلام خواهد شد.
همانطور که می دانید تعداد طبقات و افزایش آن به طور قطع می تواند بر قیمت پیچ رولپلاک نما تاثیر مثبت داشته و هر چه تعداد طبقات بیشتر شود مسلما قیمت کار به علت حجم بیشتر افزایش خواهد یافت. به طور معمول تعداد طبقات بین 3 تا 6 می باشد. اما مسلما اینگونه نمی باشد که مثلا یک ساختمان 6 طبقه هزینه اش دو برابر یک ساختمان 3 طبقه با شرایط یکسان باشد بلکه کمی کمتر از دو برابر خواهد بود.
به طور قطع همانند فاکتور تعداد طبقات فاکتور متراژ بر نما نیز هر چه بیشتر باشد قیمت پیچ رولپلاک نما افزایش خواهد یافت. در این مورد هم به دلیل افزایش حجم کار این عامل تاثیر خواهد گذاشت.
سنگ های متفاوت به دلیل سختی و آسانی در سوراخ کاری بر قیمت تاثیر گذار می باشند. امروزه سنگهای متفاوتی در نمای ساختمان ها به کار می روند که می توان از سنگهای گرانیت، چینی، مرمریت، تراورتن و بقیه موارد نام برد.
پر واضح است که هر چه جنس سنگ محکم تر باشد سوراخ کاری سخت تر، زمان بر تر و همچنین مصرف مته بیشتر خواهد شد. از همین رو مثلا برای سنگهای گرانیت هزینه بیشتر از مرمریت و برای سنگهای مرمریت بیشتر از تراورتن خواهد بود.
امروزه بیشتر سنگهای کار شده در نما از نوع تراورتن می باشد. این سنگها علاوه بر سبک بودن و جذب ملات بهتر، نسبت به بقیه سنگها ترد تر و سوراخ کاری راحت تری دارند.
حتما تا به حال سنگهای نما را دیده اید که به طور غالب هر ساختمان از سنگهایی با عرض یکسان استفاده می نماید. مثلا ساختمان هایی که قدیمی ترند ابعاد سنگها کوچکتر هستند. هر چه رو به جلو آمده ایم زمان باعث شده تا عرض سنگها به طور معمول از 10 سانت به سمت 40 سانت پیش رود.
واضح است که هر چه عرض سنگ کوچک شود مقدار پیچ مصرفی بیشتر خواهد بود. فلذا هرچه سنگ کوچکتر باشد هزینه رولپلاک نیز بیشتر خواهد شد.
نمای ساختمان های جدید به گونه ای طراحی می شوند که برای زیبایی بخشی از نما روی باکس کار می شوند. به طور عامیانه نما را برای زیبایی پیچ و خم می دهند. ابزارهای نما را می توان در ستونها، قاب پنجره های برجسته، نوار های افقی و سینه کفتری ها خلاصه نمود. نماهای پر ابزار به اصطلاح به نماهای رومی معروف شده اند.
حال هر چه یک نما پر ابزار تر باشد یا به طور محاوره ای برجستگی های بیشتری داشته باشد قیمت پیچ رولپلاک نما افزایش می یابد. مسلما باز هر چه عزض سنگهای برجسته کمتر باشد قیمت افزایش پیدا می کند.
علاوه بر تمامی شرایط بالا که مطالعه فرمودین برخی شرایط وجود دارند که باعث می شوند سختی کار پیچ رولپلاک نما کمتر و یا بیشر شود.
یکی از این عوامل فاصله پیشانی نما از بدنه نما می باشد که در سختی کار بسیار تاثیر گذار است. هر چه این فاصله بیشتر شود نیرو از نما دورتر و کار کردن سخت تر خواهد شد. این فاکتور به حدی مهم است که گاهی ممکن است برای پیشانی های بیشتر از یک متر شاید اصلا نتوان از تکنیک راپل استفاده کرد و مجبور به زدن داربست شویم.
در بالا ما سعی کردیم مهمترین و اصلی ترین فاکتورهای محاسبه قیمت پیچ رولپلاک نما را خدمت شما توضیح دهیم. کار با طناب به گونه ای است که نیرو از بالاترین نقطه نما آویزان شده و کار خود را تا پایین نما تحت عنوان یک فرود خاتمه می دهد. به طور حدودی در هر فرود عرضی برابر 2 متر از نما قابلیت کار کردن را خواهد داشت.
حال شما تصور نمایید که یک ساختمان 20 متر ارتفاع و 10 متر عرض دارد و ساختمان دیگر 10 متر ارتفاع و 20 متر عرض دارد. حجم سنگها برای هر دو ساختمان به طور تقریبی یکی خواهد بود اما در ساختمان اول ما 5 فرود و در ساختمان دوم 10 فرود داریم. پس واضح است که قیمت اعلامی برای ساختمان دوم بیشتر از ساختمان اول خواهد بود.
قیمت کار با طناب در ارفاع نسبت به داربست و کلایمر تفاوت هزینه ای کاملا آشکار دارد. لذا از نظر اقتصادی مقرون به صرفه ترین راه انجام کارهای در ارتفاع کار با طناب می باشد.
پیچ و رولپلاک نمای ساختمان در دو حالت انجام خواهد شد. یک : به منظور پیشگیری از خطر و دو زمانی است که یا یک یا چند سنگ از نما ریزش می کند. انجام پیچ و رولپلاک در حالت یک مطمئنا امری عاقلانه می باشد چرا که هم از خطر جلوگیری خواهد شد و هم هزینه اضافی بابت تهیه سنگ پرداخت نخواهد شد. اما در حالت دوم انجام پیچ رولپلاک امری اجتناب ناپذیر می باشد چرا که ریزش سنگ اعلام هشداری جدی می باشد که اگر جلوی آن گرفته نشود ممکن است باعث ریزش بیشتر و همچنین هزینه بیشتر بشود.
کار پیچ رولپلاک سنگ نمای ساختمان مقوله ای بسیار حساس بوده که حتما می بایست توسط افراد مجرب و متعهد انجام شود. کارفرمایی که قصد انجام تثبیت سنگهای نمای خود را دارد مسلما به دنبال رهایی از خطرات ریزش سنگ نما است. در صورتی که کار پیچ رولپلاک به درستی انجام نشود علاوه بر اینکه از خطر جلوگیری نمی شود می تواند باعث خطرات مضاعفی شود.
مسلما دریل استفاده شده در بحث پیچ رولپلاک سنگ نما خیلی خیلی مهم می باشد. چنان چه دریل از لحاظ مشخصات فنی مساعد کار مربوطه نباشد به طور قطع می تواند به سنگهای نما آسیب جبران ناپذیری وارد نموده و باعث شکستن و ترک خوردن سنگها گردد.
دریل های مربوط به کار پیچ رولپلاک سنگ نما به دو نوع تقسیم می شوند. در زیر برای شما این دو نوع را مختصرا توضیح خواهیم داد.
این دریل ها نسبت به دریل های معمولی از قدرت بیشتری برخوردار بوده و برای سوراخ کاری سنگهای با ابعاد بزرگتر و همچنین سنگهای سخت تر مثل گرانیت مورد استفاده قرار می گیرند. در انتخاب این نوع از دریل ها و همچنین نرخ توان و ضربه آنها نیز باید دقت کرد تا باعث ترک خوردن و تخریب و شکستن سنگ نشود.
مته مورد استفاده در این دریل ها مته چهارشیار می باشد که تصویر آن را مشاهده می فرمایید. مته های چهار شیار به دو نوع 11 و 16 سانت تقسیم می شوند. که برای کار پیچ رولپلاک حتما باید از نوع کوتاه تر استفاده نمود. چرا که مته بلند ممکن است باعث آسیب رسیدن به داخل منزل و همچنین به خود سنگ شود.
دریل های گیربکسی با مته معمولی
دریل های گیربکسی در درست انجام شدن کار پیچ کردن سنگ های نما نقش بسزایی دارد. این دریل ها لرزش چندانی نداشته، به سنگ هیچ آسیبی نمی رساند و البته زحمت سوراخ کاری با آنها به مراتب بیشتر از دریل های ضربه ای می باشد.
این دریل ها برای سنگهای با عرض کم استفاده می شود. به طور قطع تنها راه سوراخ کاری اصولی سنگهای باریک، مخصوصا سنگهای تراورتن فقط و فقط با استفاده از دریل های گیربکسی میسر می باشد. چنان چه نمای شما از سنگ تراورتن تشکیل شده و ابزار های زیادی روی نما به صورت عرض کم و برجسته کار شده است پیمانکار را ملزم به استفاده از دریل های گیربکسی نمایید تا دچار ریزش بیشتر سنگ و آسیب به نما نشوید.
امروزه پیچ های مورد استفاده در بحث پیچ رولپلاک سنگ نمای ساختمان همگی از نوع روکش گالوانیزه می باشد. پیچ های روکش گالوانیزه به دو نوع روکش گالوانیزه سفید و طلایی تقسیم بندی شده که از لحاظ کیفیت هیچ گونه تفاوتی با هم ندارند.
همچنین پیچ های مورد استفاده در بحث رولپلاک سنگ نما ممکن است دوسو یا چهارسو باشند. از نظر کیفیت انجام کار پیچ های دو سو و چهارسو هیچ تفاوتی با هم ندارند. بخشی از عوامل اجرایی در کار با پیچ دوسو راحت ترند و بخشی با پیچ چهارسو. باز هم یادآور می شویم که در کیفیت کار پیچ دوسو و چهارسو کوچکترین فرقی ندارند چرا که وظیفه اصلی پیچ چرخیدن در رولپلاک و باز کردن آن در ملات می باشد.
طول پیچ های مورد استفاده بستگی به قطر سنگ های نما دارد. برای سنگهای گرانیت تراورتن مرمریت و چینی که عمدتا در نماهای امروزی به کار می روند، استاندارد ترین طول پیچ 5 سانت می باشد.
نکته ای که حائز اهمیت است بدین ترتیب است که طول رولپلاک حتما باید یک سانت کوتاه تر از پیچ باشد. مشخصا سایز مته و سایز پیچ رولپلاک باید با هم مرتبط باشند تا هنگام اجرای سوراخ کاری و متعاقبا بستن پبچ داخل رولپلاک عملیات مهار سنگ به درستی انجام شوند.
پیچ رولپلاک مصرفی توسط تیم ما تهیه و مورد استفاده قرار می گیرد. اگر سنگ از نما ریزش کرده باشد، تهیه سنگ و چسب به عهده کارفرما و نصب آن به عهده تیم ما می باشد. بدیهی است که ابعاد سنگ در حین کار به کارفرما اعلام می شود تا برای تهیه آن اقدام نماید.
اما پس از بحث سوراخکاری و انجام پیچ و رولپلاک نمای ساختمان نوبت به بحث زیباسازی و مخفی کردن پیچ ها خواهد رسید. برای این مقوله دو راه کار وجود دارد که هر یک به نوبه خود محاسن و معایب خود را خواهد داشت.
راه اول انجام بتونه هم رنگ می باشد. برای انجام این کار می بایست هنگام سوراخ کاری کنیک یا خزینه انجام شود به طوری که گل پیچ مقداری داخل سنگ بنشیند تا روی آن بتونه اجرا شود.حسن این روش در زیباتر شدن آن می باشد و عیب آن در زود گذر بودن این زیبایی است چرا که بتونه در گذر زمان با کشیدن آب به خود و جذب نور آفتاب روز به روز رو به تیرگی می رود.
راه دوم اجرای رنگ روی گل پیچ می باشد. در این روش نیازی به کنیک نمی باشد و گل پیچ هم سطح با سنگ قرار می گیرد. حسن این روش عدم تغییر رنگ و استحکام به دلیل نرفتن گل پیچ ها به داخل سنگ می باشد. عیب این روش شاید زیبایی کمتر باشد هر چند که دیده شدن پیچ ها در هر دو حالت برای کسی که در جریان کار بوده واضح است و کسی که در جریان نباشد شاید هیچگاه برایش جلب توجه نکند و متوجه نشود. انتخاب یکی از این دو روش به عهده مشتری خواهد بود.
تمامی پرسنل و تکنسین های مشغول به کار در تیم راپل سنتر دارای بیمه نامه مسئولیت مدنی می باشند و مسئولیت کاملا از کارفرما در این خصوص سلب خواهد شد. به طور معمول اکثر پیمانکارها یا دارای بیمه نمی باشند و یا خودشان برای خودشان بیمه رد می کنند که در صورت بروز حادثه دوباره مسئولیت به عهده کارفرما می باشد. تیم ما آماده این است که بیمه نامه پرسنل را به رویت کارفرما برساند.
ضمانت کار پیچ رولپلاک سنگ نمای ساختمان در گروه راپل سنتر به مدت 5 سال می باشد. در فاکتور و قرارداد قید می گردد که چنان چه به مدت 5 سال سنگی از قسمتهای پیچ شده ریزش نماید پیمانکار موظف به ترمیم رایگان می باشد.
تمامی مطالب بالا به طور مکتوب در قراردادی که به امضای طرفین می رسد ذکر خواهد شد تا دو طرف از تعهدات خود مطلع گردند و با خیال راحت روند کاری طی شود.